mesoterapi stavanger silkehud

Nå får du Mesoterapi i Stavanger

Age-less meso
Age less er en booster og revitaliserende meso basert coctail på 63 aktive ingredienser! Virker revitaliserende og dypt hydrerende på hud som trenger en lysnende behandling for en klarere hudtone, har mangel på elastisitet eller fylde.
Pris: 2495,-

No gravity meso
No_gravity formulaen er en målrettet behandling mot rynker og slapp hud. Formelen har sterke restrukturerende, fuktighetsgivende og oppstrammende egenskaper. Denne stimulerer kollagensyntesen, gir fuktighet og en umiddelbar voluminiserende effekt. Takket være dette eksklusive produktet, kan slapp hud effektivt behandles og en naturlig foryngelse oppnås
Pris 2495,-

White-up meso
White-up er den ultimate behandling mot pigmentering og for lysnende effekt For å oppnå effektive resultater, jobber vi målrettet mot to mekanismer: På melanocyttene for å redusere produksjonen av melanin og på overfladiske hudlag ved å produsere myk peeling for å stimulere hudregenereringen for å eliminere de overfladiske cellene som er ladet med pigmenter. Etter få applikasjoner lysner hudtonen og det oppnås imponerende resultater på lang sikt.
Pris 2495,-

Ultim-eyes meso
Ultim-eyes er en komplett behandling for å opprettholde en fast og lysnet øyekontur. Øyekonturen er et følsomt og problematisk område, men bruk av Ultim-eyes bidrar til å behandle og forhindre alle utfordringer for dette følsomme området i ett produkt: poser og mørke sirkler under øyne, rynker, slapp hud og tørrhet En unik synergi for å oppnå en vakker, opplyst øyenkontur.
Pris 1595,-

Hair flash meso
Hair flash er en behandling for menn og kvinner med hårrelaterte problemer som tap av tetthet, androgen alopecia, tørrhet, skjørhet, og tynt hår. Produktet gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen og revitaliserer hårsekkene. Det er en effektiv formel designet for å bekjempe tynt hår, stimulere til gjenvekst og redusere hårtap.
Pris 2495,-

Bestill time online

Har du spørsmål vedrørende behandlingene kan du kontakte oss på vårt kontaktskjema nedenfor eller sende oss en epost på pos@silkehud.no