Ingvild Borge

Ingvild er avansert hudterapeut og har spesialisert seg på ulike teknikker innenfor: microneedling, kjemiske peelinger og arrbehandlinger. Hun har høy kompetanse og flere års erfaring i faget, og utfører behandlinger skånsomt og behagelig. Hun er dedikert, svært kvalitetsbevisst og grundig – Og opptatt av at kundene skal få effekt og resultat av behandlinger.

Elisabeth Henriksen

Elisabeth ble utdannet hudterapeut i 2010. Hun er en veldig imøtekommende og sprudlende person. Hun er vår perfeksjonist og sier seg ferdig når jobben er perfekt. Hun står alltid på og gir deg det lille ekstra. Hun gir deg optimal service og du vil føle deg godt ivaretatt hos henne. Hun har spesialisert seg innen brasiliansk voksing, og er helt rå på dette. Du legger merke til at hun er ekstremt nøye og rask. Det er veldig personlig, men hos Elisabeth vil du føle deg trygg og bekvemt.

Anastasia Rørheim

Anastasia ble ferdig utdannet i 2008. Hun er en dyktig hudterapeut som har spesialisert seg innen avansert hudpleie. Hun er veldig opptatt av at du skal få en ren og frisk hud. Hun har også lang erfaring med behandling av fotpleie. Hun er en veldig behagelig og harmonisk person som du vil føle deg avslappet hos. Hun er service innstilt og gir deg den hjelpen du trenger.

Jenny Hirschboeck

Hudterapeut med bred erfaring. Utfører brynstyling, vippeløft, voks, negler og hudbehandlinger. Er spesialisert på kjemiske peelinger. Jenny gir deg det lille ekstra for at du skal føle deg godt i varetatt.