peeling behandlinger silkehud stavanger

Polyhydroksysyrer
Er den nye generasjonen av syrer som er ekstrem skånsom mot huden men med en unik effekt. Vi benytter laktobionsyre og glukonolakton som gir mindre irritasjoner og mer komfort for kunden under behandling, samtidig som man minimerer traume og irritasjon på huden.

Hyaluronsyre og peptider
Hyaluronsyre sørger for at huden blir mettet med fuktighet. Peptider derimot hjelper mot bekjempelse av rynker, dårlig elastisitet, grov hud og pigmentering slik at man får en jevnere hudtone.

Syrene fra eKseption kan benyttes gjennom hele året, hvis man kombinerer dem med ALL DAY SHIELD SPF 50

Ekseption peelinger er svært trygge og benytte seg av, da man opplever minimal nedetid og avskalling. Behandlingene er progressive og effektive og forsterkes med et skreddersydd hjemmeprogram med Ice Cream Repair, PHA activator og All Day Shield.

Hva kan vi behandle med ekseption peels?

  • Aldrende hud
  • Solskadet hud
  • Grov hud
  • Grå/blek gusten hud
  • Reduserer pigmentering og lysner huden
  • Arr og strekkmerker
  • Akne, rosacea, seborrhea (ekstrem høy talgproduksjon) reduksjon av sebum i talgkjertlene
  • Tørr hud
  • Couperose

Hudforyngelse, jevner ut rynker, økning av hudfasthet og elastisitet takket være økt kollagensyntese.
Forbedring av hudens visuelle utseende: huden blir jevnere, friskere, med en jevn hudfarge;

Hva kreves det av kunden?
Våre peelinger som utføres i salong fungerer i synergi med et skreddersydd hjemme program til kunden. Husk på det er hva du gjør hjemme hver dag som spiller en avgjørende rolle for hvordan huden din fungerer og hvordan aldringsprossessen utspilles i huden.

Aktivering 3 uker før den første behandlingen i salong:
Det er ekstremt viktig at hudens forsvarssystem og pH verdi bringes i balanse, slik at du som kunde får et optimalt resultat. Dette gjøres ved å benytte 3 produkter: PHA activator som benyttes om kvelden, Ice Cream Repair og All Day Shield med factor SPF som beskytter huden maksimalt gjennom dagen.
Etter dette kan man videreutvikle programmet etter hvilket behov den enkelte kunde har. For behandling av arr, store porer eller pigmentering har eKseption spesifikke produkter for hver enkelt tilstand.

Hvilken peel kan vi tilby?

Age-less peptide peel
Dette er en behandling til en voksen sliten hud som mangler vitalitet og glød. Den har en unik effekt på dårlig elastisitet og dype rynker, tilfører huden masse fuktighet og etterlater en ny glød og en jevnere hudtone

Behandlingen er egnet for enhver hudtype med tegn på aldring, spesielt for tørr hud.
Anbefalt antall behandlinger: 5-10
Antall dager anbefalt mellom behandlingene: 7 dager

White-up peptide peel
Behandlingen er målrettet for behandling av pigmentering, rødhet i huden. Den gir huden en jevnere og lysere effekt og minimerer pigmentflekker.
Anbefalt antall behandlinger: 5-10 veldig avhengig av hvor dypt pigmentering legger i huden.
Antall dager anbefalt mellom behandlingene: 7 dager

Water infusion peel

Mangler huden din fuktighet? Føles den stram og tørr? Har du fått fine linjer i huden? Da er Water Infusion Peel absolutt den riktige behandlingen for deg!
Anbefalt antall behandlinger: 3-5
Antall dager anbefalt mellom behandlingene: 7 dager

Pure skin peel
Dersom du sliter med uren hud, akne, store porer eller fet hud bør du benytte Pure Skin Peel. Behandlingen bringer huden effektivt i balanse, lindrer inflammasjoner og bekjemper bakterieveksten.
Anbefalt antall behandlinger: 3-10
Antall dager anbefalt mellom behandlingene: 7 dager

Retin-oil peel
Den ultimate peelen ideell for en aldrende hud med rynker, dårlig elastisitet eller grov hud med store porer. Denne behandling bør prøves av alle! Effekten er unik og du vil se at huden får ny vitalitet mens porene blir mindre og huden føles myk og smidig.
Anbefalt antall behandlinger: 2-6
Antall dager anbefalt mellom behandlingene: 30 dager

Ferulic peptide peel

Dette er en veldig mild og skånsom peel som kan benyttes av alle. Den har en unik effekt ved at den forbedrer hudens tekstur, øker fuktigheten og stimulerer huden til å danne nye fettstoffer. Behandlingen har også meget god effekt på store porer og høy talgproduksjon.
Anbefalt antall behandlinger: 7
Antall dager anbefalt mellom behandlingene: 7 dager

Gluco peel
En behandling som har en veldig rensende effekt ved å redusere ujevnheter i huden. Sliter du med akne, rosacea eller ekstrem høy talgproduksjon, bør du velge denne. Kan også benyttes av de med sensitiv hud.
Anbefalt antall behandlinger: 3-6
Antall dager anbefalt mellom behandlingene: 7 dager

Lacto peel
En kraftigere peel som har en eksfolierende effekt på huden. Dersom du føler at huden din virkelig trenger en oppkvikker, er dette det riktige valget for deg.
Anbefalt antall behandlinger: 5
Antall dager anbefalt mellom behandlingene: 7 dager

Soft touch peel
Meget mild og overfladisk peeling. Suveren som en party peel men også ideell for en stresset, inflammert hud.

Pris 995,-
Bestill time online