brasisliansk voksing stavanger hudpleie silkehud

Brasiliansk voksing for damer:
Brasiliansk voksing er intimvoksing der du får fjernet alt håret framme og bak, du velger selv om du vil beholde noe igjen framme, feks en stripe. Før du skal vokse deg må du spare i 2 uker etter barbering for at det skal være 0,5 – 1cm lengde på håret.

Behandleren er veldig opptatt av at hygienen under behandlingen er optimal og bruker kun engangsutstyr, du får våtservietter til vask og det er ingen dobbel dypping av spatel hos oss. Det er veldig vanlig å få noen inngrodde hår når du vokser deg, men behandleren bruker engangs micronåler som hun fjerner dem med. Blir det for stor bulle så anbefales det å gå til legen.

Det anbefales å bruke en peeling 2-4 ganger i uken for å prøve å unngå mest mulig inngrodde hår og behandleren har en fantastisk hjemmebehandling for inngrodde hår i salongen. Til slutt får du smurt på en beroligende olje som roer ned huden etter voksingen. Anbefaler at du kommer i ikke for stram bukse første gang, for første gang kan man føle seg litt øm og sår, men det demper seg til dagen etter og da vil du kjenne at du er veldig glatt. Huden vil allerede etter andre gang føles mye bedre og ikke like øm og sår, hårene kommer også lettere ut så det blir mindre vondt å vokse seg for hver gang og det resulteres til skikkelig velvære etterpå.

Du vil merke forskjell etter første gang at det har blitt mindre hårvekst og for vedlikehold anbefales det å gå hver 4-6 uke.